top of page

´Ik wil mezelf met mezelf vergelijken´

Ik had er een handje van om mezelf met anderen te vergelijken. ´Zij heeft dit. Zij doet dat´. En ik zit maar thuis op de bank, zonder modellenopdracht. Guess what; ik word daar absoluut niet gelukkig van. Ik denk in een tekort en dat maakt dat mijn hele gemoedstoestand daalt tot het vriespunt. Ineens kwam de gedachte bij mij op dat ik mezelf met mezelf moest vergelijken. Daar kwam de volgende lovenote uit:


Waar stond ik drie jaar geleden?

Waar stond ik vorig jaar?

Waar sta ik nu?

Ik heb stappen gezet

Ik ben gegroeid

Ik ben niet de vrouw met wie ik mezelf vergelijk

Evenmin is zij niet wie ik ben

Dat is mijn kracht

Dat is jouw unieke kracht

Jij bent wie je bent

Met al je dromen, verlangens en kwaliteiten

Jij bent jij

Dus waarom start je vandaag niet met jezelf te vergelijken met jezelf?


Comentarios


bottom of page