top of page

 

 

 

 

Natuurliefhebber. Tijdens een wandeling in de natuur kom ik helemaal tot rust. Met elke stap die ik zet voel ik me rustiger worden.

Ochtendmens. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen, want ik was totaal geen ochtendmens! Ik geniet van op tijd opstaan, mediteren, schrijven en rustig ontbijten. Niets is lekkerder dan opstarten in mijn eigen frisse energie. ​​​Ik zet daarmee de toon voor mijn dag.

Leesfanaat. Geef mij een goede thriller, een biologische lunch, een stoel in de zon en ik ben een gelukkig mens!

Duurzaamheidsjunkie. Op elk vlak in mijn leven ben ik bezig met het maken van bewuste keuzes. Van kleding tot huishoudartikelen en interieur. Ik voel me zoveel beter om te investeren in producten die met liefde zijn gemaakt voor mens, dier en milieu. Ik moet toegeven dat kort koud douchen er nog niet in zit. Maar hey, ik hoef niet alles perfect te doen.

Persoonlijke ontwikkeling. Ik wil constant leren en groeien. Ik geloof erin dat ik mijn eigen werkelijkheid creëer. Ik wil de meest pure versie van mezelf zijn. Daarvoor volg ik cursussen, lees ik boeken, ga ik op retraite en creëer ik veel momenten waarin ik alleen ben. Zo leer ik mezelf en mijn verlangens steeds beter kennen.

Druktemakertje. Ik kan onrustig worden van de kleinste dingen; een boodschappenlijstje maken, rondslingerende kleding of een onzuivere huid. Ik verlies dan het contact met mezelf en ren rondjes achter mijn gedachten aan. Ik maak het dan veel erger dan het daadwerkelijk is.

Wie is Cherisa?

bottom of page