top of page

 

 

 

 

 

Waarom pas ik bij jouw duurzame bedrijf?

 1. Ik koop sinds 2021 geen fast fashion meer.  Na het zien van de misstanden binnen de fashion industrie in de documentaire 'The true cost', wilde ik hier met mijn geld niet meer aan bijdragen. Ik ben bewuster keuzes gaan maken van ondergoed tot sokken en uiteraard kleding. Tegenwoordig kijk ik ook veel sneller of er een tweedehands alternatief beschikbaar is voor een kledingstuk wat ik graag wil hebben, voordat ik het nieuw koop.

2. Ik streef een duurzamere levensstijl naMet elk interieur item of huishoudartikel kijk ik naar het merk en of ik met het kiezen voor dat product, bijdraag aan het verkleinen van mijn footprint. Daarbij bestel ik bijvoorbeeld ook zelden online en probeer ik voedselverspilling tegen te gaan door bewuster boodschappen te doen.

 

Ik doe zeker niet alles perfect, maar ik koop in ieder geval bewust. Ik vind het belangrijk om met mijn keuzes een steentje bij te dragen om onze wereld schoon en mooi te houden!

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Als het gezicht van jouw product of dienst, draag ik daadwerkelijk jouw missie uit als persoon. En dat maakt dat we een mooie match zijn! Want willen we niet allebei bewustwording creëren en anderen inspireren om bewustere keuzes te maken?!

Voordelen van een samenwerking met mij:

* Ik neem heel veel enthousiasme en een brede glimlach met me mee!

* 9 jaar ervaring als model (internationaal).

* Snel en direct contact zonder tussenkomst van een modellenbureau. Ik maak graag kennis in person!

* Ik ben selectief in mijn samenwerkingen, dus je zult mij niet op heel veel websites tegenkomen. Vanzelfsprekend  niet bij fast fashion bedrijven!

Enthousiast geworden? Neem dan contact met me op zodat we kennis kunnen maken!  

Modellenwerk 


Modellen portfolio


 

Hieronder vindt je een greep uit de verschillende (Internationale) modellen klussen die ik de afgelopen 9 jaar heb gedaan. Binnenkort komt hier alleen nog het materiaal van recente klussen met bewuste merken en vrij werk.

De foto´s zijn onderverdeeld in vier categorieën; bewuste merken, vrij werk, publicaties en overige merken.

Bewuste merken

Vrij werk

Publicaties
 

Overige merken

bottom of page